FAQ

Veel gestelde vragen
Wat kost een website?
Het gaat er niet om wat een website kost; het gaat erom dat een website U iets oplevert. Dat is ons uitgangspunt. En vanaf € 495,- ex BTW heeft U al een standaarwebsite voorzien van alle features!
Wat is hosting?
Uw website moet dag en nacht in de lucht zijn. D.w.z. op een betrouwbare server staan die via het internet toegankelijk is. Tevens biedt een hostingserver allerlei mogelijkheden zoals statistieken, webshops en cms-mogelijkheden, script-ondersteuning, e-mail op uw domein, etc. etc.
Verzorgen jullie ook tekst en foto's?
De diensten van itwebservice zijn zo breed als U wenst. U kunt alles zelf aanleveren, maar wij kunnen ook alles voor U uit handen nemen. Vanuit niets, creëren wij iets!
Of het nu gaat om muziek, fotografie, video, logo- en huisstijlontwerp, webteksten redigeren en schrijven of enige andere creatieve en/of zakelijke uiting welke U gerealiseerd wilt zien op internet, wij zijn U graag van dienst.
Ik wil dat het heel goedkoop is en van een hele goede kwaliteit en het moet heel snel klaar zijn, kan dat?
Ja, dat zou kunnen! Maar soms gaat het één ten koste van het ander en moeten er keuzes gemaakt worden. Wij helpen U graag bij het snel realiseren van uw website tegen een gunstig tarief. Gelukkig kan bij uw website ook altijd alles aangepast, gewijzigd, vervangen, uitgebreid, verbeterd, gepolijst en ook weer verwijderd worden.
Ik wil mijn website zelf (of gedeeltelijk zelf) gemakkelijk kunnen onderhouden en aanpassen. Kan dat bij jullie?
Ja dat kan. Van op maat gemaakte Content Management Systemen (inhoud beheers systemen) om speciefieke gedeeltes van uw website eenvoudig te onderhouden tot de Complexere Totaal Systemen met CRM, Administratie, Webshop en Voorraadbeheers- of Reserveringssysteemintegratie. (Natuurlijk kan ook een standaard CMS systeem zoals Joomla! of Wordpress voor U geïnstalleerd en geconfigureerd worden).
Maar bij itWebservice kunt U ook een onderhoudscontract afsluiten, zodat wij het onderhoud voor U uitvoeren en U er geen omkijken naar heeft!... Neemt u gerust contact op en bespreek de mogelijkheden!
Mijn vraag staat er niet bij?
Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op!